Thanks

Gelukt, maar wacht nog even !

Je aanvraag voor een gratis e-book met de 7 tips is gelukt. Je zal deze over een binnen een paar minuten ontvangen op jouw e-mailadres. Maar hoe zou je het vinden om niet alleen enkele basis elementen te ontdekken om een vrij leven te leiden, maar ook écht de diepte in te duiken én jouw unieke krachten te gaan vergroten om daarmee met energie te leven vanuit jouw gevoel. Te ontdekken wat jou gelukkig maakt, waardoor je gemotiveerd bent om elke dag op te staan. Omdat je zojuist de gratis tips hebt aangevraagd heb ik een heel tof aanbod voor je en kun je met meer dan 90% korting toegang krijgen tot mijn ‘Vergroot jouw innerlijke krachten’. De komende 30 minuten betaal je geen €222 maar €17! Deze mini cursus is niet los te koop.

Vergroot jouw innerlijke krachten

Laat angsten los en ontdek wat jou gelukkig maakt, hoe je jouw energie hoog kunt houden en je zelfvertrouwen kunt vergroten.
Dit wil ik

Dit zit er allemaal bij

Video’s van alle modules
De cursus word gegeven op een e-learning platform. Hierdoor kun je ze altijd en overal terugkijken. Je krijgt levenslang toegang.

6 lessen vol praktische tips
In deze 6 lessen krijg je praktische informatie en opdrachten die je gelijk toe kunt passen om jouw leven te veranderen.

Werkboek
Aantekeningen hoef je niet te maken. Alle informatie en opdrachten vind je terug in de werkboeken.

Deelname aan de community
Door de cursus te kopen ontvang je gelijk toegang tot de community. Hier kun je praten met gelijkgestemden of vragen stellen.

Reviews 

Wat anderen zeggen

‘Marlissa is een gedreven meid. Ze is een mooie aanvulling geweest voor mijn team. Marlissa heeft oog voor detail en maakt het mogelijk dat verlangen en wensen bespreekbaar zijn. Ik ben heel blij met het resultaat!’

Laura

Marlissa laat anderen in hun waarde en heeft er niet gelijk een oordeel over. Is begripvol en zet zich echt voor je in.

Mark

Inhoud 

Dit kun je verwachten

Je gaat loslaten wat je niet meer nodig hebt, ontdekken wat jouw gelukkig maakt, je zelfvertrouwen vergroten én leren hoe je jouw energie hoog kunt houden. Daarnaast ontvang je ook nog als bonus meditaties om dichter tot je gevoel te komen en los te laten.
Hierdoor vergroot jij jouw innerlijke krachten en kun je in actie komen om een vrij leven, vol energie te creëren.

l

Loslaten

Om vooruit te komen zul je ook angsten en oude bagage los mogen laten. Door middel van verschillende schrijfopdrachten ga je dingen loslaten die je niet meer dienen.

Leef gelukkig

Om gelukkig te zijn, moet je weten wat je gelukkig maakt. Hier ga je achterkomen.

Zelfvertrouwen

Kies voor verandering. Laat je faalangst los en leer vertrouwen op jezelf. Leer vertrouw op jezelf en jouw unieke krachten. Met oefeningen en tips geef je je zelfvertrouwen een boost en zorg je ervoor dat je alles aankan.

Houd je energie hoog

Als je eenmaal hebt ontdekt wat jouw purpose is, sta je helemaal aan. We gaan ervoor zorgen dat je deze energie ook kan vasthouden.

Meditaties

Om dichter bij jouw gevoel, jouw intuïtie te staan, om los te laten wat je niet meer dient en aan te trekken wat je nodig hebt.

Ben je klaar voor verandering?

je bent het waard, je bent belangrijk en mag er zijn, met alles wat is
Yes, I am
actie 

Aanmelden!

Let op: Deze actie is maar even geldig en de cursus is niet los via mijn website te koop. Meld je nu aan voor de cursus ‘Vergroot jouw innerlijke kracht’ en ontvang niet alleen meer dan 90% korting, maar krijg er óók nog eens hele fijne meditaties bij cadeau. ‘Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Betaal nu geen €222 maar €17. 

 €222,-  €17,-

Vergroot jouw innerlijke krachten

R

Niet goed, geld terug garantie.

R

Leer loslaten wat je niet meer dient

R

Geef je zelfvertrouwen een boost

R

Voel je gelukkiger, doordat je weet wat je gelukkig maakt

R

Weet hoe je een hoge energie vast kunt houden en weer op kunt pakken op mindere dagen.

R

Ontvang 90% korting als je je nu aanmeldt

R

Ontvang direct toegang tot de cursus

R

Tijdelijk óók nog met extra meditaties om in je lichaam te kruipen en te voelen wat het nodig heeft en oude bagage los te laten.

Reviews 

Wat anderen zeggen

Marlissa is heel vriendelijk. Iemand die beleefd is, enthousiast, intelligent en zorgzaam.

Demi

Als ik aan Marlissa denk; dan denk ik aan iemand die behulpzaam is, vriendelijk, zorgzaam, daadkrachtig en organisatorisch.

Geert

Kwaliteiten die direct in mij opkomen als ik aan Marlissa denk is: sociaal, creatief, daadkrachtig, energiek, enthousiast en spontaan.

Jan

Marlissa is erg open minded. loyaal, een goede planner, luistert aandachtig en is behulpzaam.  

Rob

de cursus

Ontvang direct toegang tot de cursus!