Iedereen heeft zo zijn eigen 5 kernwaarden die voor hem/haar het belangrijkste zijn. Zo zijn mijn kernwaarden vrijheid, verbinding, liefde, openheid en vreugde. Echter kunnen alle kernwaarden voor iedereen weer wat anders betekenen. Hieronder lees je wat ze voor mij betekenen.

Wat betekent vrijheid voor mij?

Zo heeft vrijheid voor mij al op meerdere vlakken een betekenis. Mentale vrijheid staat bij mij voor hetgeen kunnen doen waar ik gelukkig van wordt en mij hierbij niks aan trekken van mijn ego en negatieve commentaren van anderen. Fysieke vrijheid staat voor mij voor het kunnen wonen en werken waar ik wil. Wanneer ik financieel vrij bent dan betekent dat voor mij dat ik genoeg inkomen heb om mijn droomleven te leven. Mijn doel is mij compleet vrij voelen op zowel mentaal, fysiek als emotioneel vlak. 

Mijn kijk op verbinding

Ik streef erna om zowel in verbinding met mijzelf te blijven staan als met anderen en de wereld om mij heen. Dit om zo aan te blijven voelen wat ik nodig heb, om op basis daarvan mijn rust en werkmomenten te bepalen en vanuit mijn intuïtie te werken. Ik ben van binnen een introvert persoon, maar haal ook energie uit sociale verbinding met anderen. Zet mij in een ruimte met allemaal vreemden en dan klets ik ze vol enthousiasme de oren van de kop (mits ik een goede vibe met ze voel)

Hoe ik liefde zie

Wat liefde betreft wil ik zowel liefde voelen voor de dingen die ik doe, mijn omgeving als voor mijzelf. Zonder liefde voor mij geen geluk. Daarom vraag ik mijzelf ook meerdere malen per dag af: What would love do? Om op basis hiervan liefdevollere keuzes voor mijzelf te maken.

Een open blik

Ik vind het belangrijk om enerzijds open te zijn over mijn gedachten en gevoelen en anderzijds open te zijn over de persoon die ik diep van binnen ben.

Dit betekent echter niet dat ik altijd maar bot mijn mening of gevoel uit. Nee als ik mijzelf uit naar anderen, als ik iets op mijn hart heb dan vind ik het belangrijk om dit altijd vanuit liefde te doen. Het mag nooit zo zijn dat je bewust de ander wilt kwetsen met iets wat jij zegt.  

Vreugde

Als laatste kernwaarde heb ik vreugde. Om hierin allemaal het beste uit mijzelf te halen is het essentieel om de dingen te doen waar je vrolijk van word. Met die hoge energiefrequentie trek je namelijk ook weer een hogere, fijne energie aan. Vreugde of Joy zoals ik het zelf vaak opschrijf is nodig om die dingen vol te houden. Wanneer je alleen maar dingen doet die je heel goed kunt en wat nodig is in de wereld houd je het niet lang vol. Je moet het met plezier doen. Je moet er energie van krijgen.

Soms stap je hiervoor even uit je comfortzone en verleg je grenzen, omdat je iets anders doet dan wat je eerder geleerd is, maar wanneer je diep van binnen een vlammetje voelt branden dan weet je dat het goed zit. Geniet van de dingen die je doet. Geniet van elke dag, hoe moeilijk dat soms ook is. Het brengt je verder.    

Dit is een van de geschreven blogs op mijn pagina. Ik hoop je hiermee geïnspireerd te hebben. Wil je graag nog meer lezen? Klik dan op de onderstaande link voor de vorige blogberichten. 

 Liefs,

Marlissa van Aalst

Vrijheidszoeker

Hi

Ik ben Marlissa van Aalst. Sinds 4 jaar ben ik mijn leven aan het veranderen. Door een burn-out ben ik gaan nadenken over wat ik belangrijk vind en hoe ik mijn leven wil leven. Liefde, vrijheid, verbinding, openheid en vreugde zijn daarbij voor mij erg belangrijk. Dit zijn ook de pijlers in mijn business. Om hier achter te komen en weer vol energie in het leven te staan heb ik aardig wat hobbels op de weg moeten doorlopen. Ik leer jou als echte ervaringsdeskundige wat ik geleerd heb. Deel al mijn tips en tricks met jou, zodat jij jouw vlam weer kan laten branden en vanuit daar een vrij leven kunt creëren. Zowel mentaal, emotioneel, spiritueel en financieel.